Skip to content

“VEERKRACHT staat voor het vermogen om goed om te gaan met moeilijkheden, tegenslagen, veranderingen en stress. Het in staat zijn om positief toekomstgericht en sterk te blijven, om “terug te veren”. Massagetherapie ondersteunt ons geestelijke en lichamelijke herstellingsvermogen.”

OVER
VEERKRACHT

Welkom bij Veerkracht
Praktijk voor (kinder)
massagetherapie

Wie ben ik?

Mijn naam is Susanne van der Veer. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de woningmakelaardij, heb ik eind 2017 het roer volledig omgegooid. Ik besloot mijn hart en passie te volgen en startte de opleiding energetische (kinder)massagetherapie. De opleiding smaakte naar meer, en inmiddels heb ik mijn eigen praktijk in het centrum van ‘s-Hertogenbosch: Veerkracht Praktijk voor (Kinder)Massagetherapie.

Susanne van der Veer Veerkracht massage

Ik masseer al jaren in huiselijke kring. Als moeder van drie kinderen, masseer ik met regelmaat mijn eigen kinderen. Zij zitten hierdoor veel beter in hun vel. De enorme waarde van mijn talent ontdekte ik echter pas in de lente van 2017, toen ik mijn man vergezelde op een zakenreis naar San Francisco. Met zijn Amerikaanse collega’s bezocht ik een outdoor festival. Het zoontje van een collega (anderhalf jaar oud) liep onrustig om ons heen te drentelen. Ik raakte met het jongetje in contact en hij kwam steeds dichterbij mij zitten. Ik kriebelde zijn voetjes en het kriebelen vloeide langzaam over in een massage. Weldra ontspande het jongetje totaal en gaf zich volledig over. De vader van het jongetje geloofde vervolgens zijn ogen niet toen hij zag, dat zijn normaliter zeer drukke zoontje, als een roosje lag te slapen midden op een druk en luidruchtig festival.